Såvitt jag minns

Såvitt jag minns - Bo Lundmark | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bo Lundmark
DIMENSIONERA
6,72 MB
FILNAMN
Såvitt jag minns.pdf
ISBN
1030169050776

BESKRIVNING

Den legendariske lappmarksprästen Bo Lundmark skriver här om sitt liv som nomadpräst, från den jämtländska fjällvärlden i söder till Jukkasjärvi i norr. Han skildrar möten med fjällens färgstarka profiler, om gruvarbetarstrejken i Kiruna, om kampen för att rädda Vindelälven från utbyggnad, men också om möten med björn och märkliga nappatag med ädla fiskar. Boken är rikt illustrerad. Såvitt jag minns utkom första gången 2014 och har sedan dess tryckts i flera olika upplagor. Denna utgåva är i mjukband,men i övrigt med samma innehåll.Bo Lundmark har tidigare givit ut ett flertal böcker och han är även känd som en av landets främsta, muntliga berättare."Det är sannerligen ett ovanligt prästliv Bo Lundmark levt. Berättandet är glesbygdens universitet försöker jag iblandpåstå det finns en mycket starkare berättartradition där detär glest mellan människor. Predikovandringar är förstås tradition i väglöst land men också inom laestadianismen.Äventyren är många men mest imponerar hans alldelesobrutna intresse för människorna. Alla får beröm, jag kan intepåminna mig en kritisk kommentar från besöken i fjällvistenoch stugor. Mängder av fotografier presenterar familjeroch små församlingar, just det året, just den stunden det begavsig."TOMAS LÖTHMAN

Köp Såvitt jag minns av Holger Romander på Bokus.com. Såvitt jag minns av Holger Romander. Författarintervju Holger Romander.

Reservera Utförlig information. Utförlig titel: ... Jag förstår Snabblänkar.

RELATERADE BÖKOR