Min underbara fru på psyket

Min underbara fru på psyket - Mark Lukach | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mark Lukach
DIMENSIONERA
6,46 MB
FILNAMN
Min underbara fru på psyket.pdf
ISBN
5249104468073

BESKRIVNING

Mark och Giulias liv tillsammans började som i en sagobok. De blev kära när de var 18, gifte sig vid 24 och byggde upp sin drömtillvaro i San Francisco. Sedan förändrades allt. När Giulia var 27 år drabbades hon av sitt första psykiska sammanbrott. Hon blev förvirrad, självmordsbenägen och togs in på en psykiatrisk avdelning där hon vårdades i en månad. Så småningom blev hon frisk och paret fick en son. Men strax efter det kom det andra sammanbrottet - och det tredje. Min underbara fru på psyket är den sanna berättelsen om ett ungt par, om hur ett äktenskap påverkas av psykisk ohälsa, om det bräckliga mänskliga psyket och om kärlekens kraft att övervinna alla hinder. Ett ärligt och givande porträtt av ett pars medkänsla och kärlek till varandra. Kirkus reviewsWow. Jag älskade den ... Steph the bookwormKombinationen av ömhet och råhet gör denna bok mer intressant än den typiska sjukdomsberättelsen. New York Times ***MARK LUKACH är frilansskribent och lärare, och hans texter har bland annat publicerats i New York Times och Wired.Han bor med sin fru Giulia och deras son Jonas utanför San Francisco.

ISBN: 9789150931341. Förlag: HarperCollins Nordic.

Köp boken Min underbara fru på psyket av Mark Lukach (ISBN 9789150940190) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR