Brotten som skakade världen

Brotten som skakade världen - Martin Borg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Martin Borg
DIMENSIONERA
9,20 MB
FILNAMN
Brotten som skakade världen.pdf
ISBN
2685118084120

BESKRIVNING

»Det är spännande läsning som blottlägger mörka sidor i det mänskliga psyket.« Hemmets vänNär verkligheten överträffar dikten.Det finns brott som är så spektakulära att de sprids som nyheter över hela världen. Det kan vara påfallande brutala förbrytelser eller brott som sticker ut för att de är sällsynta, besynnerliga eller kreativa.Genom Martin Borgs vassa penna får vi ta del av några av världens mest sensationella brott. Det handlar om kidnappningar, konststölder, mord, rån, rymningar, vetenskapsbluffar och terroristdåd. Martin Borg har tidigare bland annat skrivit Brotten som skakade Sverige.

3. I Brotten som skakade världen djupdyker Martin Borg i tjugo spektakulära och häpnadsväckande brott från tre olika världsdelar. Det handlar om kidnappningar, konststölder, mord, rån, rymningar, vetenskapsbluffar och terroristbrott.

I tidningar och tv dyker med jämna mellanrum klassiska förbrytelser upp. Brotten som skakade världen, del 2. Brotten som skakade världen, del 3.

RELATERADE BÖKOR