Löfvet : en doktors resa genom vården

Löfvet : en doktors resa genom vården - Ingemar Sernbo | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ingemar Sernbo
DIMENSIONERA
11,54 MB
FILNAMN
Löfvet : en doktors resa genom vården.pdf
ISBN
3849104060187

BESKRIVNING

"Löfvet blev en av de mest älskade medarbetarna på sina arbetsplatser i Ystad, Hässleholm och Malmö. Dock inte i första hand för sin medicinska kompetens och sina kunskaper. Han hade andra egenskaper. En öppen, rak personlighet med ärlighet, livsglädje och positivism. Han såg en människa i varje person, blev aldrig ett hot mot andra kollegors karriärer. En sann stämningshöjare som kunde anpassa sig och skärpa sig om och när situationen så krävde, men som försökte undvika att hamna i svåra lägen." I den här boken bjuds du på en inblick i vården från ett ovanligt inifrånperspektiv. Episoder som händer runt en läkare från hans studier i Lund och framåt till överläkare. Du bjuds på samlade noteringar av aparta händelser som dock inte har medfört någon avvikelseanmälan och bara en anmälan till Socialstyrelsen. Du läser boken på eget bevåg med risk för skrattanfall. Obs: ingen etisk kommitté har godkänt innehållet. Ingen konsekvens- eller riskanalys har utförts. Dessa, givetvis helt sanna berättelser, ska ses som tidsdokument med udda glimtar av en sjukvård för ?era decennier sedan. Denna första del av två är tillägnad Löfvets tre barn.

En för Löfvet lite mer utvecklande del som det större sjukhuset konstruktivt bidrog till. Även denna bok kan ses som ett tidsdokument som beskriver hur delar av sjukvården.

Hoppa till början av bildgalleriet. Detaljer ... Löfvet : en doktors resa genom vården av Ingemar Sernbo Häftad, Svenska, 2017-08-11 203.

RELATERADE BÖKOR