Delad : Min berättelse om tillit, teknik och att hyra ut sin toalett

Delad : Min berättelse om tillit, teknik och att hyra ut sin toalett - Maria Eriksson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Eriksson
DIMENSIONERA
9,91 MB
FILNAMN
Delad : Min berättelse om tillit, teknik och att hyra ut sin toalett.pdf
ISBN
2891536718915

BESKRIVNING

"Det är kreativt, inspirerande och humoristiskt. Stundom osäkert. Men framförallt modigt. Den klassiska hjälteresan! (...) Den här boken har något för alla." Forum Axess  Maria Eriksson, ledarskribent och chefredaktör, är mitt i liv och karriär när hon plötsligt står ensam. Samtidigt som hennes umgängeskrets, och hela Sverige, splittras över flyktingfrågor går hon runt och städar en ekande fyrarummare hon inte har råd med. Hur blev det så här? Något måste förändras. Maria säger upp sig. På nyårsafton fäster hon sin stenåldersmobil vid en fyrverkeripjäs och spränger den i luften. Det kommande året ska hon kasta sig huvudstupa in i delningsekonomin, testa couchsurfing, pryluthyrning, co-living, co-working, jobb i gig-ekonomin, hemmarestauranger, airbnb och airpnp där man hyr ut sin toalett  och för det behöver man en smartphone. Maria ska inte bara hyra ut en soffa. Hon ska dela hela sitt liv. Det här är Marias berättelse om året i delningsekonomin, om de reflektioner det väckte, om personerna hon mötte och tillitens roll i samhället. Det är en berättelse om akrobater och nudister, om äventyr på budgetens gräns, om den stora kärleken som väntar där man minst anar det, om att våga och att öppna sig. Men framför allt är det en berättelse om hur kontakt med människor som lever annorlunda kan förändra ens eget liv för alltid.

Det handlar om akrobater och nudister, om äventyr på budgetens gräns ... Utforskar och skriver om delningsekonomi. Författare till boken Delad: Min berättelse om tillit, teknik och att hyra ut sin toalett (Volante) som publiceras 25 maj.

Delad: Min berättelse om tillit, teknik och att hyra ut sin toalett är Maria Erikssons bok om ett ... Delad: Min berättelse om tillit, teknik och att hyra ut sin toalett är Maria Erikssons bok om ett år i delningsekonomin. Det handlar om akrobater och nudister, om äventyr på budgetens gräns ... Utforskar och skriver om delningsekonomi.

RELATERADE BÖKOR