Bara man é fantastisk : Eddie Meduza

Bara man é fantastisk : Eddie Meduza - Börje Lundgren, Leila Bergendahl, Maritza Johansson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Börje Lundgren, Leila Bergendahl, Maritza Johansson
DIMENSIONERA
8,49 MB
FILNAMN
Bara man é fantastisk : Eddie Meduza.pdf
ISBN
5890859738052

BESKRIVNING

en fin bok som med fingertoppskänsla har lyckats fånga och förmedla det väsentliga i en per¬son med en sådan komplicerad bakgrund. Alba På en scen någonstans i Sverige står en man och vrålar Kuken står! allt vad han orkar. I innerfickan har han en bibel. Framför honom står ett hav av skrikande fans. Mannen är Eddie Meduza. Hans riktiga namn var Errol Norstedt och han var en man med många sidor och starka kontraster. Han var ett original som alltid gick sin egen väg. En multitalang med en oerhörd produktionstakt, som fullkomligt sprutade ur sig kassetter och sketcher. Men inom honom fanns också ett mörker som bottnade i en oerhört svår barndom och en livslång kamp mot alkoholen. Vem han egentligen var får vi kanske aldrig veta fullt ut. Men i den här första officiella biografin någonsin kommer vi honom mycket nära. Myterna är många. Detta är berättelsen om en rebell, och om en del av den svenska musikhistorien. Boken är skriven av Errol Norstedts syster Maritza Johansson, hans sambo Leila Bergendahl och Börge Lundgren, som är en pseudonym för Börge Hellström och Theodor Lundgren. Jag är glad att den här boken skrevs, att det kom en bok om Eddie Meduza, inte minst för Errol själv. Jag tror han hade tyckt om den. Bokhora

av Maritza Johansson, Börje Lundgren, Leila Bergendahl. Skickas inom: 2-4 vardagar .

Detta är berättelsen om en rebell, och om en del av den svenska musikhistorien. Bara Man È Fantastisk - Eddie Meduza är ett försök att bringa ljus över vem Errol egentligen var att han inte var någon rasistisk kvinnohatande raggare som bara drack brännvin och runkade utan att han var en totalt missuppfattad, kanske lite udda kille med en fruktansvärd uppväxt. Bara man é fantastisk : Eddie Meduza. Tillbaka till sökresultatet.

RELATERADE BÖKOR