Frank : sanningen om lögnerna

Frank : sanningen om lögnerna - Frank Andersson, Joakim Langer | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Frank Andersson, Joakim Langer
DIMENSIONERA
9,31 MB
FILNAMN
Frank : sanningen om lögnerna.pdf
ISBN
5746240748189

BESKRIVNING

Frank Andersson är en av Sveriges mest färgstarka idrottspersonligheter genom tiderna. Och det som dominerat rubrikerna om honom är inte mästerskap och medaljer utan i stället bilar och bärs, kvinnor och kokain, fattigdom och fåfänga.Men hur mycket av det som har sagts i media är egentligen sant? Vem är personen bakom alla skriverier? Och hur var det där med att kuken ska ha sitt?Följ med en ganska vilsen kille från en rörig uppväxt i Trollhättan till tävlingar bakom järnridån och efterfest i Los Angeles. Det blir en vild resa med etapper i såväl Porsche och Ferrari som Jaguar och Mercedes.Här är Sanningen om lögnerna. Eller som brottningsmästaren själv säger: Lets be Frank!Ur innehållet: Mamma var en tyskehora Volvo P1800 i Fjällbacka Vart är brottningen på väg? Hoa, dödspolaren Rikskuponger och revanschen Aha, dom knarkar! Pinka revir Den mörka tiden Ted Turner och jag En faders svek I backspegelnDenna nyutgåva i pocket innehåller dessutom nyskrivet material, bland annat om Franks upplevelser i tv-programmet Lets Dance.Osannolika anekdoter och mörka hemligheter i Sanningen om lögnerna berättar Frank Andersson allt. Precis allt.Aftonbladet

Frank : Öppettider for Östermalms bibliotek (Fältöversten) måndag 10:00 - 19:00; tisdag 12:00 - 19:00; onsdag 10:00 - 19:00; ... Om vår verksamhet; Jobba eller praktisera hos oss; Behandling av personuppgifter; Köp online Signerad FRANK Sanningen om lögnerna Bok Frank Anders..

Om vår verksamhet; Jobba eller praktisera hos oss; Behandling av personuppgifter; Köp online Signerad FRANK Sanningen om lögnerna Bok Frank Anders.. (397298328) Biografier • Avslutad 31 maj 00:00.

RELATERADE BÖKOR