Alfred Nobel : ett liv

Alfred Nobel : ett liv - Annelie Drewsen, Cilla Dalén | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Annelie Drewsen, Cilla Dalén
DIMENSIONERA
6,74 MB
FILNAMN
Alfred Nobel : ett liv.pdf
ISBN
1567661577314

BESKRIVNING

Alfred Nobel är en av de mest berömda svenskarna genom tiderna. Nobel var kemist och uppfinnare och hans testamente gav oss Nobelpriset, som är världens mest kända pris. Alfred Nobel levde ett spännande liv under en händelserik tid i Europa. Boken skildrar Alfred Nobels livsresa: vägen från studiebegåvat barn till framgångsrik uppfinnare. Men även människan bakom skildras: intresset för litteratur och språk, viktiga relationer och hans längtan efter en familj. Alfred Nobels liv är en fantastisk historia. Ett liv-serien är lättlästa biografier på en svårare nivå än biografierna i Fakta-serien. Här finns utrymme för längre och mer djupgående resonemang, vilket gör böckerna lämpliga att använda i undervisningen – och att sätta i händerna på den elev som gärna läser om välkända personers liv och insatser.

Här finns utrymme för längre och mer djupgående resonemang, vilket gör böckerna lämpliga att ... Alfred Nobel levde ett spännande liv under en händelserik tid i Europa. Ett liv-serien är lättlästa biografier.

Hans mest kända uppfinning är dynamiten. Alfred ... Alfred Nobel är en av de mest berömda svenskarna genom tiderna.

RELATERADE BÖKOR