Fyrverkeriet

Fyrverkeriet - Håkan Tendell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Håkan Tendell
DIMENSIONERA
10,16 MB
FILNAMN
Fyrverkeriet.pdf
ISBN
6871338898163

BESKRIVNING

Mina anteckningar utgör ett ingående reportage om en av alla dessa skrivarsjälar som befolkar nationens skrivbord på kvällar och helger. Det är historien om skapandet av en kort kärleksroman med lyckligt slut som under några års tid omarbetades till en tragisk roman för att slutligen hamna i den mest åtråvärda av lokaler. Dessutom innehåller anteckningarna kommentarer till andra litterära verk. Och mitt i allt detta: Unika anekdoter samt reflektioner kring det gåtfulla: allt förpackat i en sällsam ordning.

Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning. ÖoB AB, Box 143, 596 23 Skänninge І Kundservice: 0771-20 22 02 І E-post: [email protected] 22 02 І E-post: [email protected] Välkommen till fyrverkerishopen.se Sidan administreras av Linders Pyrotekniska AB i samarbete med återförsäljare runt om i landet. Fyrverkerier är festens höjdpunkt.

vårt sortiment allt från tomtebloss och facklor till kraftiga proffs. fyrverkerier.

RELATERADE BÖKOR