Själv tecknade jag min väg

Själv tecknade jag min väg - Raili Ojala-Signell | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Raili Ojala-Signell
DIMENSIONERA
12,49 MB
FILNAMN
Själv tecknade jag min väg.pdf
ISBN
1862847700119

BESKRIVNING

Ojala-Signells berättelser bygger på hennes egnaerfarenheter av att vara hörande barn till döva föräldrar,hennes liv i dövgemenskapen samt hennes verksamhet somteckenspråkstolk och förmedlare mellan två språk och kulturer.Boken ger läsaren ett stycke av dövas historia och ett tvärsnitt av utvecklandet och professionaliseringen av teckenspråkstolkarbetet. Berättelserna gläntar på dörren till dövas värld ochavslöjar de svårigheter och missförstånd som döva ännu möter ivardagen. Boken som ger också bakgrundsinformation och mera allmänna fakta om döva, är ett fräscht och med hjärtat skriven tillägg till den fåtaliga finländska litteraturen inom dövområdet.

Russell Crowe ska bana väg för Hollywoods nya filmstudio, Solstice. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med.

Jag drog mig tillbaka en tid, men när jag var på väg in i en sorts apati kändes det bra att ha det här jobbet. Här vet jag att man ska stå på scenen inför en publik som har ...

RELATERADE BÖKOR