...vår finaste stund : 23 månader med äldre katt

...vår finaste stund : 23 månader med äldre katt - Christer Jonsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christer Jonsson
DIMENSIONERA
12,67 MB
FILNAMN
...vår finaste stund : 23 månader med äldre katt.pdf
ISBN
2611471394310

BESKRIVNING

Två år med äldre katt som berikat mitt liv..Episoder på rim och vers om vänskap mellan människa och katt under 23 månaderBoken är uppbyggd av anekdoter och burlesker i mycket varm ton om dråpliga situationer i levnadens höstskymning.Bakom kåserande stil finns undertexten av hur mötet med en - i början reserverad - katt, gav författaren ökad livsglädje och rikare känslor. Ömsinta första varsamma närmanden skildras. Men även saknad av att mista en vän - "om än av annan art". Däremellan fångas en vardag av betydelse för författarens välbefinnande, som att lindra morgonens ångestsyndrom. I tonträff finns likheter med tidigare verk om samspelet mellan människa och katt - som J Boven Gatukatten Bok och N Uddenberg Gubbe och katt. Uttryck och stil hämtar inspiration från Bellman, Hasse &Tage och Vreeswijk. Författaren förmedlar sina minnen med hjälp av gammaldags rim. Utan anspråk av att distansera sig till läsare i avancerad formuleringskonst eller diktform. Visst hum om litteratur och visa är dock en fördel för att förstå underfundigheter. Anekdoter med schwung vänder sig till följande läsare, och finns på baksidan:"Historier i feelgood-känsla till alla som haft - eller har - ett husdjur kär.Eller för all slags personer nyfikna på en katts sinne och beteende.Här tecknat med ett humoristiskt leende och ur ett personligt seende".Målgrupp är läsare med viss bildning och kattintresse, eller har minnen från uppväxtår med katt - vilket tillsammans torde vara flera hundra tusen i vårt land.Boken är passande gåva - för de som vill visa mer fantasi - vid bjudningar och andra gåvotillfällen. Som vid examen till mer avlägsen bekant, och där mottagaren har känt kattintresse. Lämpligt försäljningspris är jämförelsen en flaska vin eller en bukett blommor som gåva vid dessa tillfällen. Sålunda ett pris i butik mellan 79 kr och 139 kr.

Då hon är trygg social och har lätt för att koppla av. Vera ... Hemlösa katter i Skåne - Angelicas KKS-katter has 7,981 members.

Bakom kåser... Två år med äldre katt som berikat mitt liv.. Episoder på rim och vers om vänskap mellan människa och katt under 23 månader Boken är uppbyggd av anekdoter och burlesker i mycket varm ton om dråpli... Pris: 41 kr.

RELATERADE BÖKOR