Inte Björks pojke

Inte Björks pojke - Jan Landgren | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Landgren
DIMENSIONERA
9,60 MB
FILNAMN
Inte Björks pojke.pdf
ISBN
8054303463650

BESKRIVNING

Texten i denna bok är ingen roman eller något annat som vanligen räknas till skönlitteraturen, utan en enkel kronologisk berättelse som består av minnen av människor och händelser under min uppväxt som fosterbarn i norra Östergötland under åren 1940-1956. Allt har inte skett precis som skildras i texten men allt har en kärna av sanning. Någon, kanske en gammal skolkamrat med gott minne, kommer nog att tänka: Så där var det inte. Hon eller han kan mycket väl ha rätt. Personer och platser är autentiska, om än inte till namnet. Av människorna finns många inte längre, ty 50-60 år har gått sedan allt timade. Jag hoppas att den som känner igen sig i skildringen ska göra det med ett leende.

En annan pojke på skolan misstänks ha utdelat knivhugget. Båda är under 15 år.

5 av 14 spår på 'utopia' har Björk skrivit tillsammans med Arca samt ett med Sarah Hopkins, resten har hon skrivit själv. 38 minuter efter att Robin Nilsson hittats död, konstaterade polisen att det inte fanns någon misstanke om brott. Men efter massiv kritik har förundersökningen åter öppnats.

RELATERADE BÖKOR