Långkok

Långkok - Jens Linder | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jens Linder
DIMENSIONERA
4,86 MB
FILNAMN
Långkok.pdf
ISBN
7040173252442

BESKRIVNING

Få tid över med ett långkok!Nu är den här, den efterlängtade nyutgåvan av Långkok. Kanske kan man tro att långkok inte alls passar den stressade nutidsmänniskan, men det är precis tvärtom. Grytor som kalops och boeuf bourguignon kräver faktiskt en ganska liten arbetsinsats eftersom de sköter sig själva på spisen. Och medan grytan eller steken tillagas kan man göra helt andra saker. I Långkok finns grytor, sautéer och raguer, såväl lättsamma och gräddvita som chiliheta och vitlöksskarpa. Här finns värmande soppor, stekar med knaprig yta och medgörliga saftiga inre och här finns långsamma lådor. Du hittar också tillbehör i form av karljohangratäng, pressgurka eller rostad potatis. Många av rätterna är svenska och komponerade av Jens Linder, en del kommer från andra delar av världen. Förutom de många välsmakande recepten får du allmänna tips om tillagning, köttkvalitet, förberedelser, kryddning och redningar.

Recept på långkok i gryta hittar du här. Långkok är väldigt populärt, vilket inte är konstigt med tanke på hur gott det blir. Hela hemmet fylls med en ljuvlig doft av det mustiga långkok som står på spisen eller i ugnen.

Bjud in familjen på ett härligt långkok till helgen. Här finner du recept på goda rätter som tar lite tid att göra men som är väl värda att vänta på.

RELATERADE BÖKOR