Kickstarta med Ulrikas matlådor : frukost, lunch, mellanmål, middag

Kickstarta med Ulrikas matlådor : frukost, lunch, mellanmål, middag - Ulrika Davidsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ulrika Davidsson
DIMENSIONERA
8,56 MB
FILNAMN
Kickstarta med Ulrikas matlådor : frukost, lunch, mellanmål, middag.pdf
ISBN
1293483172677

BESKRIVNING

Egen matlåda – en klok satsning!En bok fylld med recept på frukostar, smoothies, soppor, sallader, varma och kalla rätter samt mättande mellanmål, som alla är lätta att ta med. Nu är det lättare än någonsin att lyckas få till en vardag med god och hälsosam mat!Ingen skräpmatInga konstiga råvaror och tillsatser – du vet precis vad som ligger i din matlåda! Maten är snabblagad och god och ger en skjuts åt din viktminskning. Den boostar din hälsa och ger dig rätt sorts energi.Ingen beslutsångestInget funderande på var och vad du ska äta – din goda mat är klar och väntar i matlådan.Spara tidInget flängande och köande på stan – allt ligger i matlådan, och ibland har du dessutom flera matlådor klara på samma gång.Spara pengarInga pengar i sjön på dyra och tråkiga luncher på stan – din matlåda är rena rama spargrisen!Stopp för onödig plastInga fler engångsplastlådor – allt ligger i din matlåda som kan användas om och om igen.Så på med locket på matlådan och njut av din fräscha och hälsosamma matlåda!

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Kickstarta med Ulrikas matlådor : frukost, lunch, mellanmål, middag av Ulrika Davidsson på Bokus.com. Pris: 189 kr.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Egen matlåda - en klok satsning! En bok fylld med recept på frukostar, smoothies, soppor, sallader, varma och kalla rätter samt mättande mellanmål, som alla är lätta att ta med.

RELATERADE BÖKOR