Gin: en guide till smakerna och hantverket - 300 sorter från hela världen

Gin: en guide till smakerna och hantverket - 300 sorter från hela världen - Aaron Knoll | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Aaron Knoll
DIMENSIONERA
9,76 MB
FILNAMN
Gin: en guide till smakerna och hantverket - 300 sorter från hela världen.pdf
ISBN
6222749492199

BESKRIVNING

Det här är den första boken på svenska om gin som tar en närmare titt på den spännande och starka gintrenden som sveper fram över världen. Drycken sätts in i ett historiskt perspektiv, alltifrån att vara betraktad som medicin till framväxten av dagens smådestillerier och ginbarer. Guiden spänner över de stora klassiska tillverkarna i Storbritannien, USA och Australien till svenska och internationella hantverksdestillerier.Här beskrivs hur gin framställs, vilken roll alkoholhalten har för smakupplevelsen och vilken gin som passar till vad. En stor del ägnas de olika typerna av gin och deras smaksättning – hur kryddor och örter påverkar smakupplevelsen. Lär dig hur det går till att prova gin, samla några vänner och upptäck hur olika gin kan smaka.Receptdelen innehåller fler än 50 recept på gindrinkar med ett flertal variationer. Dessutom berättas historien bakom världens kanske mest kända drink, G&T, och en praktisk genomgång av olika tonic med recept avrundar kapitlet.En utförlig uppslagsdel med över 300 av världens bästa ginsorter presenteras med bild och text, från Black Button Destillery i USA till Hernö gin i Härnösand.Detta är ett praktverk över gin och den perfekta guiden till drycken oavsett om du är intresserad av dryckeshistoria eller vill haka på gintrenden.

E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt. Dessutom berättas historien bakom världens kanske mest kända drink, G&T, och en praktisk genomgång av olika tonic med recept avrundar kapitlet.

och en praktisk genomgång av olika tonic med recept avrundar kapitlet.En utförlig uppslagsdel med över 300 av världens bästa ginsorter presenteras med bild och text, från Black Button Destillery i USA till Hernö gin i Härnösand.Detta är ett praktverk över gin och den ... Gin: en guide till smakerna och hantverket 300 sorter från hela världen Aaron Knoll Köp boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum.

RELATERADE BÖKOR