Glutenfritt - gott och enkelt

Glutenfritt - gott och enkelt - Margareta Elding-Pontén | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Margareta Elding-Pontén
DIMENSIONERA
5,98 MB
FILNAMN
Glutenfritt - gott och enkelt.pdf
ISBN
5955622380213

BESKRIVNING

Glutenfritt – gott och enkelt är boken för personer med celiaki (glutenintolerans), för deras släktingar och vänner och för andra, som är intresserade av celiaki och glutenfri bakning. Här beskrivs på ett enkelt men ingående sätt celiaki, gluten och skillnaden mellan att baka med och utan gluten.Boken är fullmatad med recept på många olika sorters matbröd – från hönökakor och korvbröd till knäckebröd, kavring och surdegsbröd. Här finns också recept på kakor, bullar, kex, pajer, pizzor, våfflor och frukostflingor. Boken kompletteras med många värdefulla tips om bakning och förklarande information om en mängd olika ingredienser.Recepten i boken kan med lätthet följas även av personer, som i vanliga fall bakar med gluten. Kanske vill man överraska sin gäst med hembakat glutenfritt?Margareta Elding-Pontén föddes i Lund 1966 och disputerade i kemi 1997. Hon har sedan sin celiakidiagnos för tio år sedan ett stort intresse för forskningen inom celiakiområdet. Med denna bok vill hon sprida både kunskap om celiaki och sin bakglädje med filosofin att matbröd ska vara saftigt, gott och hållbart. För det är enkelt att baka gott glutenfritt efter recepten i denna bok.

I samband med att jag skrev boken var jag mycket noggrann med att rådfråga och ta till mig synpunkter från bland annat Svenska Celiakiförbundet, Livsmedelsverket, dietister och läkare samt att läsa vetenskaplig litteratur. För det är enkelt att baka gott glutenfritt! Gå till bildgalleriet med bilder över bokens recept här. Läs pressmeddelandet om boken här.

3,7 (126 röster) Bakrecept. Stekpannebröd - ett glutenfritt bröd som är riktigt enkelt att göra.

RELATERADE BÖKOR