Skottlands whiskydestillerier : en reseguide

Skottlands whiskydestillerier : en reseguide - Örjan Westerlund | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Örjan Westerlund
DIMENSIONERA
10,61 MB
FILNAMN
Skottlands whiskydestillerier : en reseguide.pdf
ISBN
8636100744406

BESKRIVNING

En av Sveriges mest säljande whiskyförfattarefår ofta frågan "vilket destilleri är det bästa att besöka om jag reser till Skottland?" Svaret finns, men det beror mycket på vad du letar efter. I denna bok får läsaren genvägen till det bästa destilleribesöket, med hänsyn taget till om du är på plats för första gången eller om du redan blivit mätt på turistvisningarna. Örjan Westerlund har tipsen, oavsett om du är nyfiken nybörjareeller reseräv bland whiskypannorna.Örjan Westerlund har med ett flertal besök i Skottland fått möjlighet att bilda sig en uppfattning om vilka destillerier som bör besökas och även varför.I denna guidebok från Grenadine får läsaren en samlad bild av whiskyförfattarens favoriter. De utgår dock inte bara från hans egna preferenser utan också ifrån vad han rekommenderar dig som aldrig varit i Skottland såväl som den vane som kan behöva något utöver den ordinära turistturen. En förteckning finns över samtliga destillerier, om än några lyfts fram som extra värda en omväg.Som övriga böcker i Grenadines guideserie är denna bok i portabelt och påkostat format. Den är lättillgängligi sin layout. Boken sammanfattar både grundläggande fakta som adresser och öppettider, och ger även författarens reflektioner över upplevelser på de rekommenderade ställena. Allt för att du själv ska kunna finna dina smultronställen i Skottlands whiskyvärld!Med tiotalet böcker bakom sig har Örjan Westerlund etablerat sig som en av Sveriges mest lästa dryckesförfattare, med whisky som specialitet. Totalt har hans böcker sålt i uppåt 70.000 exemplar.Örjan Westerlund står som ensam författare till En bok whisky, En handbok bourbon, Svensk spritbok, Svensk whiskybok, En handbok whisky och Svensk ölbok. Värt att nämna är att hans Svensk spritbok och Svensk whiskybok av Måltidsakademien i Grythyttan utsågs till 2006-07 års bästa dryckesböcker.Efter att ha hållit i hundratals provningar om whisky, snaps, choklad och öl är Örjan Westerlunds kännedom om våra preferenser mycket god, och hans berättarlusta på ämnena om möjligt ännu större.

Whisky Map of Scotland - Malt Madnes . 2009, Flexband. Köp boken Skottlands whiskydestillerier : en reseguide hos oss! Skottlands whiskydestillerier : en reseguide Örjan Westerlund (Övrig) Tipsa en vän 79 kr Antal.

Köp Skottlands whiskydestillerier : en reseguide av Örjan Westerlund på Bokus.com. Boken har 2 st läsarrecensioner. Pris: 79 kr.

RELATERADE BÖKOR