Rötter & knölar : vegetarisk mat från underjorden

Rötter & knölar : vegetarisk mat från underjorden - Amanda Hellberg, Eveline Johnsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Amanda Hellberg, Eveline Johnsson
DIMENSIONERA
6,43 MB
FILNAMN
Rötter & knölar : vegetarisk mat från underjorden.pdf
ISBN
9546465317468

BESKRIVNING

Amanda Hellberg och Eveline Johnsson är tillbaka! Sist gjorde de underverk med rester i Ta tillvara, nu är det rotfrukternas tur att förädlas. Rotfrukter är, menar Amanda och Eveline, de ultimata råvarorna näringsrika, billiga, lättillgängliga och ofta närodlade. Dessutom går de att lagra under lång tid, vilket ger dem ytterligare en klimatstjärna i kanten. Och som om det inte vore nog är de också snälla att arbeta med, det blir helt enkelt oftast väldigt gott när man har med rotsaker att göra. Med den här boken vill de få fler att upptäcka potentialen i dessa fantastiska råvaror!Alla recept i boken är vegetariska, veganska recept är markerade. "Hurra för vettiga vegetariska kokböcker" skriver Svenska Dagbladet och listar Rötter & knölar som en av årets bästa kokböcker!!

Med sin första kokbok Ta tillvara - 53 vegetariska resträtter för miljö och plånbok fick de folk att fatta grejen med hållbart matlagande. Lagom till att de svenska grönsakerna börjar blekna och rotfrukterna tar vid släpper de uppföljaren Rötter och knölar - vegetarisk mat från underjorden. Rötter & knölar : vegetarisk mat från underjorden / Amanda Hellberg, Eveline Johnsson.

Ur kokboken Rötter och knölar - vegetarisk mat från underjorden. Kakao Förlag 2015.

RELATERADE BÖKOR