101 frågor och svar om vin

101 frågor och svar om vin - Jens Dolk | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jens Dolk
DIMENSIONERA
10,80 MB
FILNAMN
101 frågor och svar om vin.pdf
ISBN
4712196047333

BESKRIVNING

Inga frågor är för enkla eller för svåra för att Jens Dolk ska kunna svara på dem på ett kunnigt och samtidigt underhållande sätt. Intressanta fakta om hur olika sorters vin framställs runt om i världen blandas med praktiska tips kring bland annat lagring, servering, matlagning, hälsa och vett & etikett när det gäller vin.Dessutom bjuds läsaren på intressant kuriosa från vinets fascinerande värld. Jens Dolk har en befriande och inspirerande inställning till vin som kan sammanfattas i några få ord: Lita på din egen smak tycker du att ett vin är gott, så är det gott!Jens Dolk, återkommande vinskribent på SvD, skriver rakt och lättfattligt om vin.

Se frågor och svar om beslutet nedan. A-kassan är en omställningsförsäkring, för att underlätta ekonomisk omställning mellan jobb.

Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Pris: 105 kr.

RELATERADE BÖKOR