Arbetsrätt

Arbetsrätt - Anderz Andersson, Örjan Edström, Lars Zanderin | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anderz Andersson, Örjan Edström, Lars Zanderin
DIMENSIONERA
10,51 MB
FILNAMN
Arbetsrätt.pdf
ISBN
2327317379362

BESKRIVNING

Arbetsrätt ger en god och högaktuell introduktion till grunderna i arbetsrätten. De områden som behandlas är bl.a. parterna på arbetsmarknaden, medbestämmande, förhandlingar och kollektivavtal. Regelverket kring anställning och anställningsskydd, omplaceringar, arbetsskyldighet, arbetsmiljö m.m. belyses.Vidare behandlas på dessa områden EU-arbetsrättens inverkan på den svenska lagstiftningen. Ett antal instuderingsfrågor underlättar inlärningen.Läs merArbetsrätt passar som lärobok vid högskolans juridiska introduktionskurser och i andra kurser som behandlar grundläggande arbetsrätt. Ett annat användningsområde är facklig utbildning och personalutbildning för anställda som behöver grundläggande kunskaper i arbetsrätt.Om författarnaAnderz Andersson och Örjan Edström är lärare och forskare vid Juridiska institutionen vid Umeå universitet. Lars Zanderin undervisar och forskar vid Växjö universitet samt är knuten till Rättssociologiska enheten vid Lunds universitet.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Amerikansk arbetsrätt består av ett antal delstatliga och federala lagar.

Många är inte lika låsta vid sina arbetsplatser som förr, idag är det mer regel än undantag att byta jobb då och då. Vad har man för rättigheter på arbetsmarknaden? För långa arbetspass, för låg lön eller utsatt för sexuella trakasserier. Unga med tillfälliga jobb är speciellt utsatta.

RELATERADE BÖKOR