Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen

Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen - Eva Hedenström, Hans Malmquist | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Eva Hedenström, Hans Malmquist
DIMENSIONERA
5,1 MB
FILNAMN
Redovisning och bokföring : med utgångspunkt i BAS-planen.pdf
ISBN
6899179355386

BESKRIVNING

Redovisning och bokföring – med utgångspunkt i BAS-planen är ett läromedelspaket i grundläggande redovisning för högskolestudier eller annan eftergymnasial utbildning. Det består av en teoribok och en övningsbok med lösningar.Avsikten med paketet är dels att utgöra ett användbart utbildnings­material i bokföring där BAS-planen är den tillämpade kontoplanen, dels att presentera ämnet redovisning på ett mer koncentrerat sätt än vanligt. Stor vikt har lagts vid att förklara och diskutera termerna inkomst/utgift, intäkt/kostnad och inbetalning/utbetalning. Bokens text och övningar behandlar resultaträkningen, balansräkningen och kassaflödesanalysen samt de inbördes sambanden mellan dessa rapporter. I boken tas även begreppet god redovisnings­sed upp, liksom Bokföringsnämndens påverkan genom K-projekten. Denna upplaga är uppdaterad utifrån aktuella regelverk per februari 2019.Redovisning och bokföring lär man sig genom att öva, öva och åter öva. Arbeta därför med teoriboken och övningsboken parallellt. Teoriboken ger en orientering och utgör ett stöd för arbetet med övningsuppgifterna.

Du kan läsa Redovisning : från bokföring till analys - övningsbok med fullständiga lösningar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida dagensintegration.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jan Marton. Redovisning och bokföring - med utgångspunkt i BAS-planen är ett läromedelspaket i grundläggande redovisning för högskolestudier eller annan eftergymnasial utbildning.

Det består av en teoribok och en övningsbok med lösning-ar. Avsikten med paketet är dels att utgöra ett användbart utbildnings¿material i bokföring där BAS-planen är den tillämpade kontoplanen, dels att ... REDOVISNING OCH REVISION.

RELATERADE BÖKOR