Nu : strategisk improvisation för effektiv kommunikation

Nu : strategisk improvisation för effektiv kommunikation - Jesper Falkheimer, Katarina Gentzel Sandberg | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jesper Falkheimer, Katarina Gentzel Sandberg
DIMENSIONERA
10,58 MB
FILNAMN
Nu : strategisk improvisation för effektiv kommunikation.pdf
ISBN
5926414991145

BESKRIVNING

Strategisk kommunikation är en avgörande framgångsfaktor för många organisationer, men tiden har sprungit förbi de traditionella, linjära kommunikationsmodellerna. I en värld i ständig förändring, där det handlar om att agera nu och situationsanpassat, krävs något annat. I den här boken introduceras strategisk improvisation som ett nytt sätt att tänka och agera kommunikativt. Den är skriven för dig som leder eller lever kommunikation, för dig som söker en modern kommunikationsmodell och konkret vägledning till det vardagliga kommunikationsarbetet. Du kan vara chef, ledare, kommunikatör men också mycket annat.Svaret på vad strategisk improvisation är och hur modellen kan användas i din verksamhet baseras på forskning, konkreta exempel och intervjuer med kommunikationschefer från näringsliv, offentlig och idéburen sektor. Självklart finns också ett självtest: hur är din och din organisations förmåga till strategisk improvisation? Stor inspiration hämtas från improvisatörer från bland annat musikens och politikens värld. De har alla förmågan att kombinera ordning och kaos, analys och kreativitet, långsiktighet och spontanitet, erfarenhet och nyskapande. JESPER FALKHEIMER är forskare och professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet. Han är författare till flera fackböcker och läromedel. KATARINA GENTZEL SANDBERG är senior partner och kommunikationsrådgivare på Gullers Grupp.

Finns i lager. Köp NU : strategisk improvisation - Ledarskap för samhällsaktörer av Jesper Falkheimer, Katarina Gentzel Sandberg på Bokus.com.

Skickas senast imorgon. Köp boken Nu : strategisk improvisation för effektiv kommunikation av Jesper Falkheimer, Katarina Gentzel Sandberg (ISBN 9789187905858) hos Adlibris.

RELATERADE BÖKOR