Den nya affärsredovisningen : lösningar

Den nya affärsredovisningen : lösningar - Per Arvidson, Thomas Carrington, Gustav Johed | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Arvidson, Thomas Carrington, Gustav Johed
DIMENSIONERA
6,21 MB
FILNAMN
Den nya affärsredovisningen : lösningar.pdf
ISBN
1895294680912

BESKRIVNING

Den nya affärsredovisningen (DNA) är Sveriges äldsta och mest använda redovisningsbok med marknadens starkaste pedagogiska upplägg. Den vägleder studenten genom hela lärprocessen.Läs merSerien består av en faktabok, en övningsbok och en lösningsbok. Böckerna säljs separat. Det pedagogiska upplägget med faktarutor, figurer, verklighetsanknutna fallstudier och övningsuppgifter underlättar inlärningen och hjälper studenten att greppa redovisningen på djupet. Både lärare och studenter uppskattar hur grunderna i redovisning successivt byggs på med nya utmanande redovisningsområden.Nyheter i den 21:a upplaganUtveckling av styr- och regelverk i redovisningsvärldenUtöver uppdatering på grund av nyheter i ÅRL och ABL har redovisningsåtaganden utökats på en hel del andra områden. Den nya upplagan fördjupar sig i frågeställningar som berör bolagsstyrning och revision. Även lagen om hållbarhetsrapportering behandlas.Anpassning utifrån ökat behov av ekonomisk analys: fördjupning av nyckeltal och kassaflödesanalysAvsnittet om nyckeltal och kassaflödesanalyser har utökats med resonemang om finansiella samband, hävstång och kassaflödesanalyser. Nya och flera exempel gör det lättare för studenterna att tillämpa kunskaper inom området.Om författarnaPer Arvidson är lärare och forskare vid Företagsekonomiska institutionen vid Ekonomihögskolan, Lunds universitet och konsult i Blueberryhill Management Consulting.Thomas Carrington är lärare och forskare inom redovisning och revision vid Stockholms universitet. Han är läroboksförfattare i redovisning och revision på högskolenivå.Gustav Johed är lärare och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm. Han undervisar främst i externredovisning och forskar om redovisningens roll i bolagsstyrning.

Andra utgåvor. Svenska (2018) Svenska (2018) Svenska (2016) Den nya affärsredovisningen (DNA) är Sveriges äldsta och mest använda redovisningsbok med marknadens starkaste pedagogiska upplägg.

Böckerna säljs separat. Den nya affärsredovisningen : lösningar. Den nya affärsredovisningen (DNA) är Sveriges äldsta och mest använda redovisningsbok med marknadens starkaste pedagogiska upplägg.

RELATERADE BÖKOR