Värdeskapande HR-ledning : så utvecklar du mänskliga resurser utifrån verksamhetens behov

Värdeskapande HR-ledning : så utvecklar du mänskliga resurser utifrån verksamhetens behov - Ann C. Schødt | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ann C. Schødt
DIMENSIONERA
6,15 MB
FILNAMN
Värdeskapande HR-ledning : så utvecklar du mänskliga resurser utifrån verksamhetens behov.pdf
ISBN
5806177811414

BESKRIVNING

Många verksamheter ger i dag uttryck för att medarbetarna är deras viktigaste tillgång – men använder företag och organisationer verkligen denna resurs på ett optimalt sätt? För att lyckas krävs en skicklig HR-ledning. Ju bättre HR-ledning en verksamhet har, desto bättre är förutsättningarna för att skapa resultat genom de mänskliga resurserna – det så kallade humankapitalet.Läs merDet här är en praktiskt orienterad bok om personalarbetet, själva HR-hantverket. Den tar sin utgångspunkt i verksamhetens behov, oavsett om det är affärsdrivet näringsliv eller offentlig sektor, och hur HR på mest effektiva sätt kan leverera det som ledningen och organisationen behöver.Framtidens HR-arbete måste vara behovsanpassat, verksamhetsdrivet och värdeskapande.Boken vänder sig till:• HR-ledare som har ensamt HR-ansvar eller som leder företagets HR-funktion• Blivande HR-ledare och HR-ansvariga • VD och chefer för företag som har för avsikt att etablera, uppgradera eller omorganisera HR-funktionen• Externa HR-konsulter som arbetar med företag som inte har en egen HR-funktion.Om författarnaAnn C. Schødt är fil. kand. i företagsekonomi (organisation & ledarskap), författare, mentor och sedan 2003 HR Manager i fyra olika internationella verksamheter. Under åren har hon arbetat inom många olika verksamheter, såväl offentliga som privata, och inom vitt skilda branscher. Hon driver nu egen konsultverksamhet som erbjuder HR-ledning, tester, utveckling och karriär-coaching. Hon håller också föredrag och workshops om effektivt personligt nätverk, potentialutveckling m.m.Översättare: Ann Lagerhammar

Värdeskapande projektledning | 1:a upplagan. Av Anne Live Vaagaasar m fl Pris fr.

Schødt Värdeskapande HR-ledning : så utvecklar du mänskliga resurser utifrån verksamhetens behov av Ann C. Schødt danskt band, 2012, Svenska, ISBN 9789147096923 så utvecklar du mänskliga resurser utifrån verksamhetens behov av Ann C.

RELATERADE BÖKOR