Övningar i ekonomistyrning

Övningar i ekonomistyrning - Hans Bergkvist, Johan Åkesson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hans Bergkvist, Johan Åkesson
DIMENSIONERA
11,78 MB
FILNAMN
Övningar i ekonomistyrning.pdf
ISBN
3096336715841

BESKRIVNING

Denna övningsbok i ekonomistyrning vänder sig till studerande på högskolenivå och förutsätter grundläggande kunskaper i ekonomiska samband. Övningarna i boken omfattar klassiska ekonomistyrningsfrågor, från styrning med redovisningsmått till intern redovisning med standardkostnader. Syftet är att öva läsaren i både teknisk färdighet och förståelse för olika tillämpningar. Boken är framtagen för att kunna användas tillsammans med såväl svenska som utländska teoriböcker i ekonomistyrning/management and cost accounting.Bokens utformning gör det möjligt att studera de olika momenten i valfri ordning och till varje kapitel finns utförliga lösningar med kommentarer.

I paketet ingår dessutom tentamen efter respektive kurs - du sparar ytterligare 3 000 kr. Om du klarar samtliga tentamina erhåller du FEI:s Certifikat i Ekonomistyrning, ett bevis på att du har mycket goda kunskaper inom området. Author: Bergkvist, H - Åkesson, J, Category: Bok, Length: 111 pages Pris: 262 kr.

Kunskaperna ger dig förutsättningar att följa upp och planera en verksamhet samt att skaffa bättre underlag för beslutsfattande i ekonomiska frågor. Ekonomistyrning är ett mångfacetterat ämne som förekommer i många samhälleliga kontexter. ...

RELATERADE BÖKOR