Grupprocesser : Om inlärning och samarbete i grupper

Grupprocesser : Om inlärning och samarbete i grupper - Svein Stensaasen, Olav Sletta | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Svein Stensaasen, Olav Sletta
DIMENSIONERA
10,39 MB
FILNAMN
Grupprocesser : Om inlärning och samarbete i grupper.pdf
ISBN
7319077241279

BESKRIVNING

Vad är det som gör att grupprocesser är så betydelsefulla faktorer i våra liv? Det närliggande svaret är att vi föds in i en grupp, växer upp i grupper och arbetar största delen av våra yrkesverksamma liv i grupper. Vår utveckling präglas av ett ständigt ökande beroende av de människor som omger oss. Vår identitet skapas i samspel med andra, och vår mentala hälsa är i högsta grad beroende av att detta samspel fungerar konstruktivt. Denna bok handlar om hur vi kan påverka dessa processer genom vår självbild, våra förväntningar och normer och genom vårt sätt att leda och kommunicera. Boken bygger på aktuell forskning och visar hur denna kunskap kan användas i det praktiska arbetet med grupper. Grupprocesser är skriven för lärare, arbetsledare, psykologisk-pedagogiska konsulter och alla andra som arbetar med grupper. Den lämpar sig även för kurser i pedagogik, psykologi och ledarskap. Översättning Mona C Karlsson Svein Stensaasen är professor emeritus i pedagogik vid universitetet i Oslo. Olav Sletta är professor i pedagogik vid Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet (NTNU) i Trondheim.

Bartholdsson, Åsa Den vänliga maktutövningens regim ... Grupprocesser Jonathan Mira, Psykologstudent, termin 8 IBL - Institutionen för beteendevetenskap och lärande. Något om litteraturen 2 ...

Spara i ny önskelista. Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen. Grupprocesser om inlärning och samarbete i grupper .

RELATERADE BÖKOR