Talangaccelererande ledarskap

Talangaccelererande ledarskap - Jan Blomström | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jan Blomström
DIMENSIONERA
12,91 MB
FILNAMN
Talangaccelererande ledarskap.pdf
ISBN
4424112918026

BESKRIVNING

DEN NYA GENERATIONEN MEDARBETARE blir allt mer tongivande på arbetsplatserna och de behöver ett helt annat ledarskap för att prestera bra än det det som tidigare varit så framgångsrikt. Affärspsykologen Jan Blomström sitter inne med nycklarna till ett framtidssäkrat ledarskap. I boken Talangaccelererande ledarskap presenteras en mycket slagfärdigt formel för ett modernt och inbjudande ledarskap utifrån dagens och morgondagens förutsättningar. Ett ledarskap där alla utvecklas och medskapar till de kloka lösningarna. Ledarskapsmodellen främjar frihet under ansvar, men fokuserar också starkt på förväntad leverans, på disponibla resurser, på ramar och förutsättningar och självklart på ett genuint ärligt intresse för hur det går. Som chef får du en ökad styrning samtidigt som medarbetarna får en ökad frihet, en prestigelös paradox som släpper stora mängder energi fri i verksamheten för både chef och medarbetare.OM FÖRFATTAREN Jan Blomström är neuropsykologspecialist och affärspsykolog. Genom inspirationsföreläsningar och Förändringsinsatser verkar han för en arbetsmarknad där alla får utvecklas och bidra till hållbar framgång. Sedan tidigare har Jan gett ut titlarna Talangfabriken och Älskade assistent på Prolead förlag.

av Jan Blomström Adrian van Berlekom Magdalena Björnsdotter Ann Beskow (E-media, E-bok, EPUB) 2012, Svenska, För vuxna EN LITEN BOK MED STORT INNEHÅLL Äntligen en bok som framtidssäkrar ledarskapet. Talangaccelererande ledarskap av Jan Blomström (E-media, E-ljudbok, strömmande) 2012, Svenska, För vuxna EN LITEN BOK MED STORT INNEHÅLL Äntligen en bok som framtidssäkrar ledarskapet. EN LITEN BOK MED STORT INNEHÅLL Äntligen en bok som framtidssäkrar ledarskapet. I Talangaccelererande ledarskap har affärspsykologen Jan Blomström på ett mycket slagfärdigt sätt beskrivit en formel för modernt ledarskap som känns både enkelt och kraftfullt för den nya tidens arbetsmarknad.

I Talangaccelererande ledarskap har affärspsykologen Jan Blomström på ett mycket slagfärdigt sätt beskrivit en formel för modernt ledarskap som känns både enkelt och kraftfullt för den nya tidens arbetsmarknad. Talangaccelererande ledarskap - Inbunden. Finns i lager, 297 kr.

RELATERADE BÖKOR