Hyra, arrende och bostadsrätt

Hyra, arrende och bostadsrätt - Erika P. Björkdahl | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Erika P. Björkdahl
DIMENSIONERA
4,12 MB
FILNAMN
Hyra, arrende och bostadsrätt.pdf
ISBN
4259157028815

BESKRIVNING

I denna bok behandlas regler rörande arrende, bostadsrätt, hyra, tomträtt samt vissa andra nyttjanderätter till fast egendom. Oberoende av vilken nyttjanderätt som är ifråga är intressekonflikterna mellan parterna ofta av liknande karaktär, vilket motiverar att tonvikten i framställningen lagts på en avtalstyp – hyra. Hyresreglerna har i lagstiftningsarbetet tjänat som utgångspunkt för många av reglerna avseende arrende och bostadsrätt; rörandevissa problem är reglerna identiska. I redogörelsen för övriga avtalstyper hänvisas löpande till hyresavsnittet.I första hand berör boken relationen mellan fastighetsägare och nyttjanderättshavare, men i viss mån även hur en nyttjanderätt står sig i förhållande till tredje man, till exempel vid överlåtelse av fastighet. Vidare behandlas regler om överlåtelse av bostadsrätt.Boken är avsedd att vara kursbok men kan även ge vägledning för den som yrkesmässigt eller privat har frågor om nyttjanderätt.

Spara som favorit Skickas inom 2-5 vardagar. Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.

Hyresrätt och bostadsrätt - bra avtal kan förhindra tvister . Vi företräder både fastighetsägare, lokalhyresgäster och privata hyresgäster.

RELATERADE BÖKOR