Erfarenheter som kan vara till nytta för doktorander i juridik

Erfarenheter som kan vara till nytta för doktorander i juridik - Christina Ramberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Ramberg
DIMENSIONERA
10,85 MB
FILNAMN
Erfarenheter som kan vara till nytta för doktorander i juridik.pdf
ISBN
8678090431831

BESKRIVNING

Denna bok är av kåserande karaktär. Med utgångspunkt i anekdoter om författarens egna och kollegors dyrköpta erfarenheter behandlas olika konkreta och praktiska problem, t.ex. för vilken målgrupp man skriver, hur man tillämpar juridisk metod, fotnotsstrategier, samspelet med handledaren och hur man kan hantera känslor av att vara bäst respektive sämst.

Övrig tjänstgöring vid institutionen som avser undervisning och administrativt arbete, kan ingå inom ramen för anställningen. För att registreras som huvudhandledare för en doktorand vid vetenskapsområdet för medicin och farmaci ska vissa krav uppfyllas. Den tilltänkta huvudhandledaren måste vara väl förtrogen med, och uppfylla de regler för utbildning på forskarnivå som finns vid Uppsala universitet.

Den kunskap som du har byggt upp kan också vara till nytta för dig och andra forskare i framtiden. Värdefulla erfarenheter kan till exempel vara.

RELATERADE BÖKOR