PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling

PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling - Otto Granberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Otto Granberg
DIMENSIONERA
10,85 MB
FILNAMN
PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling.pdf
ISBN
6626268332781

BESKRIVNING

Kompetens, flexibilitet och ledarskap det är ord som speglar dagens alltmer kunskapsintensiva företag och organisationer.Globaliseringen medför att nästan varje företag kan betrakta hela världen som sin marknad men också att konkurrenter från jordens alla hörn kan dyka upp på det som förr var företagets (egen) hemmamarknad. Omvärlden har kommit närmare. Kapital, produktion och kunnande flyttar över gränserna. I denna åttonde reviderade utgåva av PAOU beskriver författaren både den PA/HRM och OU som vi länge haft och delvis kommer att ha kvar, och den som vi är på väg mot.Boken rymmer en mängd konkreta exempel och lägger stor vikt vid den aktuella utvecklingen inom arbetslivet samt vid strategiskt personalarbete, kompetensutveckling och organisationsförändring. Tack vare sin teoretiska plattform, praktiska anknytning och imponerande bredd har PAOU blivit en självklar kursbok på många utbildningar och en uppskattad handbok inom företag och andra organisationer.Otto Granberg är fil. dr, forskare, organisationskonsult, läroboksförfattare och föreläsare med mer än 25 års erfarenhet som chef, bl.a. förvaltningschef i Stockholms läns landsting. Han har doktorerat i arbetslivspedagogik.

Lärare Koden visar kursens utbildningsnivå och fördjupning i förhållande till andra kurser inom huvudområdet och examensfordringarna för generella examina: ... Otto PAOU : personaladministration, HRM och organisationsutveckling 8., [rev.

(2011). PAOU: Personaladministration, HRM och organisationsutveckling .

RELATERADE BÖKOR