Finansfrossa

Finansfrossa - Mats Lönnerblad | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mats Lönnerblad
DIMENSIONERA
11,22 MB
FILNAMN
Finansfrossa.pdf
ISBN
2103854044656

BESKRIVNING

Nu skakas hela det globala ekonomiska systemet åter av finansfrossa. Denna gång har den sitt upp­hov i USA under den uppmärksammade ?bolåne­krisen? 2007.De amerikanska bankerna lånade lättvindigt ut pengar för att göra snabba klipp. Vi känner igen mönstret från den svenska bankkrisen 1987/93, vilken fick oerhörda konsekvenser för Sverige. Bankerna försatte 60.000 skötsamma företagare i konkurs och 400.000 människor kastades ut i arbets­löshet.Mats Lönnerblad redogör för de senaste händelserna i en världsomfattande ekono­misk kris. Ännu vet ingen hur denna kris kommer att sluta. Lönnerblad pekar på de skrämmande perspektiv detta öppnar. Världens riksbanker tvingas gynna krisbankerna på allmänhetens och före­tagens bekostnad. Han redogör för hur krisen uppstod och varför den kommer att ta lång tid att lösa. När bankbubblan sprack 2007 förgiftades luften. Alla företagare behöver kredi­ter för att kunna andas och utvecklas. När luften är för­orenad är det svårt att driva företag. Det fick också alla de företagare som orättfärdigt drabbades av den svenska bankkrisen bittert erfara.

- Här är det alldeles tyst. Finansfrossa sänkte börsen. Publicerad 2008-09-11 Den förnyade finansfrossan sänkte Stockholmsbörsen på torsdagen.

Priserna på bostadsrätter må ha sjunkit, men det är endast av intresse för dem som ska sälja nu eller inom den närmaste tiden (det är som regel inte frågan om att göra en förlust ... Rätten till en rättvis rättegång Av Mats Lönnerblad Ledaren - 31 december 2017. Det är inte bara i samband med flera allvarliga brottsmål som den svenska rättvisan inte längre fungerar som den skall. Allt om författaren Mats Lönnerblad.

RELATERADE BÖKOR