En mycket kortfattad, ganska intressant och
någorlunda billig bok om att studera ledarskap

En mycket kortfattad, ganska intressant och <br>någorlunda billig bok om att studera ledarskap - Brad Jackson, Ken Parry | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Brad Jackson, Ken Parry
DIMENSIONERA
10,23 MB
FILNAMN
En mycket kortfattad, ganska intressant och
någorlunda billig bok om att studera ledarskap.pdf
ISBN
4223296175541

BESKRIVNING

Ledarskap är ett av de mest populära och snabbast växande områdena inom affärslivet. Ändå råder stor förvirring om vad ämnet egentligen omfattar, hur man studerar det och hur man kan förbättra dess praktik.Denna koncisa och synnerligen läsvärda bok ger studenter som har bråttom perfekt bredvidläsning till alla kurser i ledarskap. Den är fylld av stimulerande idéer och roliga anekdoter. Den behandlar ämnen som läsarna kommer att känna igen från sina kurser, men också en del nya och lika viktiga idéer som är en utmaning för deras tänkande.En mycket kortfattad, ganska intressant och någorlunda billig bok om att studera ledarskap ingår i en ny populär serie korta böcker som vill få läsarna att ifrågasätta och förstå detta växande ämnesområde. Boken är avpassad för studenter som studerar och forskar om ledarskap, mänskliga resurser och organisationers beteende.

Boken är avpassad för studenter som studerar och forskar om ledarskap, mänskliga resurser och organisationers beteende. Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom bilar bok Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag. Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Pris: 256 kr.

RELATERADE BÖKOR