Spana, utvärdera, informera : Omvärldsbevakning för SME i en digitaliserad

Spana, utvärdera, informera : Omvärldsbevakning för SME i en digitaliserad - Carina Ridenius | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carina Ridenius
DIMENSIONERA
12,57 MB
FILNAMN
Spana, utvärdera, informera : Omvärldsbevakning för SME i en digitaliserad.pdf
ISBN
4623017953453

BESKRIVNING

Handbok i omvärldsbevakning riktad till små- och medelstora företag (SME). Idag står SME för stora utmaningar inom digitalisering, omvärldsbevakning och omvärldsanalys. Rätt använt kan dessa delar effektivisera ditt företag, begränsa riskerna vid en lågkonjunktur och bära företaget in i framtiden. Det har visat sig i studier att mer kunskap på området innebär större möjlighet till ökad försäljning och vinst. Omvärldsbevakning anses dyrt, krångligt och tidskrävande. Det behöver inte vara så. Här får du hjälp till självhjälp med lättanvända metoder och verktyg som du kan arbeta med i din vardag som företagare.För små- och medelstora företag är tid = pengar och här är din guide till att vinna både tid och pengar.PIK:a - toppa dig själv, ditt företag och din organisation med:- Presentationer, som leder dig dit du vill!- Informationsanalyser, för att kunna vara där din kund är!- Kommunikationsmetodik, för fler vinstgivande affärer!

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Köp Spana, utvärdera, informera: Omvärldsbevakning för SME i en digitaliserad värld.

* Leda upphandling av entreprenörer samt utvärdera dem under projektens ... service och reparationer.

RELATERADE BÖKOR