Guide till kommersiell tvistlösning - Tvistlösningsmetoder och klausuler i svenska och internationella avtal

Guide till kommersiell tvistlösning - Tvistlösningsmetoder och klausuler i svenska och internationella avtal Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
5,43 MB
FILNAMN
Guide till kommersiell tvistlösning - Tvistlösningsmetoder och klausuler i svenska och internationella avtal.pdf
ISBN
2137110353937

BESKRIVNING

Mannheimer Swartlings guide till kommersiell tvistlösning ger en strukturerad genomgång av de olika tvistlösningsalternativ som står parter till buds, från domstols- och skiljeförfarande till medling och andra alternativa tvistlösningsformer. För- och nackdelar med olika former för tvistlösning behandlas ingående. Guiden ger också konkreta råd till den som ska förhandla tvistlösningsklausuler med utländska motparter vad gäller bl.a. val av säte för skiljeförfarande och tillämplig lag. Slutligen utgör guiden ett referensverk med bl.a. modellklausuler och exempel på hur vissa särskilda frågor kring tvistlösning kan regleras. Sammantaget ger guiden konkret vägledning för den som har anledning att överväga lämplig tvistlösningsklausul för ett svenskt eller internationellt, kommersiellt avtal.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Titel: Guide till kommersiell tvistlösning : tvistlösningsmetoder och klausuler i svenska och internationella avtal Författare: Robin Oldenstam et al.

2013 Inbunden, 1994. Den här utgåvan av Nya rättegångsbalken är slutsåld.

RELATERADE BÖKOR