Marknadsföringsboken (lättläst)

Marknadsföringsboken (lättläst) - Rune Nilsson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Rune Nilsson
DIMENSIONERA
4,55 MB
FILNAMN
Marknadsföringsboken (lättläst).pdf
ISBN
9091936450509

BESKRIVNING

En lätt bok om marknadsföringDen här boken innehåller grunderna för bra marknadsföring, om att få fler kunder att köpa mer. Du får lära dig om kundvård och information, om att göra en marknadsplan och om vilka metoder som kan användas för att få nya kunder.Texten är lättlästI boken finns frågor att diskutera och tips till cirkelledaren.

Köp boken Marknadsföringsboken (lättläst) hos oss! Marknadsföringsboken (lättläst) av Rune Nilsson Unga vuxna häftad, 2012, Svenska, ISBN 9789186099206. En lätt bok om marknadsföringDen här boken innehåller grunderna för bra marknadsföring, om att få fler kunder att köpa mer.

Köp kod Försäkringsvillkor. Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda. Boken är lättläst och överskådlig och det är juryns uppfattning att den erbjuder värdefulla insikter oavsett läsarens bakgrund och roll.

RELATERADE BÖKOR