Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom

Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom - Lars Almhem | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Almhem
DIMENSIONERA
5,51 MB
FILNAMN
Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom.pdf
ISBN
3878936688507

BESKRIVNING

Lyft organisationskulturen!Lämna manualen och lyft in den mänskliga dimensionen i din organisation!I Lyft organisationskulturen! tar författaren med dig på en spännande resa genom olika organisationskulturer – från industrialismens Spinning Jenny, via självstyrande grupper och automatisering till det japanska undret och kopiering av bland annat Lean och KaiZen. Här skildras varianter av organisationskulturer med humor och distans, men framför allt med en skarp analys av vad som lyfter respektive sänker en verksamhet. Ökad delaktighet sporrar organisationen, ökar lärandet och prestationen och skapar därmed resultat.Läs merNågra exempel ur innehållet:- Vad innebär sugrörssyndromet?- Hur kommer man ur offerkulturen?- Varför är japanerna så effektiva?- Var finns "småpåvarna" i din organisation?- Hur skapar du en trygg och samtidigt kreativ arbetsplats? En rad exempel från olika företag och organisationer illustrerar de erfarenheter författaren har fått efter ca 30 års verksamhet i det svenska näringslivet. Här kan du som läsare få inspiration och insikter att bygga vidare på i din egen organisation för att på så sätt vidareutveckla såväl dina medarbetare som hela organisationskulturen.”Lars Almhem har i sin bok, på ett tänkvärt och pragmatiskt sätt, tagit sig an frågeställningar som är starkt kopplade till ledarskap och organisationskultur. Han har i boken vågat ta ställning, vågat utmana och vågat ställa de obekväma frågorna som, om de hanteras rätt, bidrar till utveckling av ledarskapet och organisationskulturen. Jag rekommenderar att du läser boken och därmed låter dig utmanas (om du vågar)!” Roine Nygren, personaldirektör Swedish Match Scandinavia DivisionOm författarnaLars Almhem har under 30 år i svensk såväl som internationell verksamhet arbetat med utveckling av grupper och ledare, från koncernledning och ända ut till dem som verkar i organisationens kärnverksamhet.

Anarkist pdf download (Mattias Alkberg) Anestesi hämta PDF Sten Lindahl. Arbetsmiljölagen : kommentarer och författningar pdf download (Hans Gullberg) Lyft organisationskulturen! : ledarskap bortom myter, fallgropar och sugrörssyndrom av Lars Almhem inbunden, 2014, Svenska, ISBN 9789147111077.

En betraktelse över konsten att leda Peter Rona Häftad. 215.

RELATERADE BÖKOR