Koncernredovisning. Övningsbok med lösningar

Koncernredovisning. Övningsbok med lösningar - Sven-Åke Svenberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven-Åke Svenberg
DIMENSIONERA
5,97 MB
FILNAMN
Koncernredovisning. Övningsbok med lösningar.pdf
ISBN
9958589685123

BESKRIVNING

Övningsboken är avsedd som ett hjälpmedel vid studier av ämnet koncernredovisning. Den är utformad i anslutning till läroboken Kedner-Svenberg-Ekberg Koncernredovisning, upplaga 12. Det går emellertid också bra att använda den tillsammans med andra läroböcker i ämnet.Liksom läroboken täcker övningsboken alla förekommande metoder: förvärvsmetoden, poolningsmetoden, kapitalandelsmetoden och klyvningsmetoden. Redovisning enligt internationella standarder, IFRS, behandlas också.Alla övningsuppgifter innehåller detaljerade förutsättningar. Lösningarna är försedda med utförliga och lättfattliga kommentarer samt där så behövs med precisa referenser till tillämpliga redovisningsrekommendationer. Övningsboken lämpar sig därför väl också för självstudier.På bokens webbplats www.studentlitteratur.se/33742 presenteras eventuella kommande ändringar av och tillägg till övningsuppgifterna och lösningarna till dessa.

Det består av en teoribok och en övningsbok med lösning-ar. Köp begagnad Koncernredovisning. Övningsbok med lösningar av Sven-Åke Svenberg hos Studentapan snabbt, tryggt och enkelt - Sveriges största marknadsplats för begagnad kurslitteratur. En kurs för dig som vill få en introduktion i koncernredovisning och som vill kunna tillämpa grundläggande delar i arbetet med koncernens bokslut.

Du kan läsa Redovisning : från bokföring till analys - övningsbok med fullständiga lösningar-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida dagensintegration.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jan Marton. med utgångspunkt i BAS-planen Övningsbok med lösningar av Eva Hedenström Hans Malmquist ( Bok ) 2015, Svenska, För vuxna Ämne: Företagsekonomi, Redovisning, Jan-Olof Andersson Läromedlet för den som behöver praktiskt lära sig hur ekonomisk redovisning med budgetering, kontering och bokslut m.m.

RELATERADE BÖKOR