Export och import : att göra internationella affärer : handledarbok med CD

Export och import : att göra internationella affärer :  handledarbok med CD - Leif Holmvall, Arne Åkesson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Leif Holmvall, Arne Åkesson
DIMENSIONERA
9,83 MB
FILNAMN
Export och import : att göra internationella affärer : handledarbok med CD.pdf
ISBN
7749426618276

BESKRIVNING

Export och import är en kombinerad fakta- och övningsbok, främst avsedd för gymnasieskolans kurs export och import men den är även lämplig för andra kurser och utbildningar. Boken är tydlig och grundläggande med engagerande praktiska övningar.Läs merBoken tar bl.a. upp frågeställningarna:- Hur kan man sälja på nya marknader?- Vad måste man ta reda på för att börja importera?- När betalar man tull?- Vilka handelshinder finns det?- Vad innebär EU-medlemskapet för svenska företag?Boken ger eleven ett helhetsperspektiv på arbetet med export- och importaffärer. I de många praktiska exemplen från både små och stora företag får eleven ta del av olika slags problem och möjligheter som importören och exportören ställs inför. Export och import - att göra internationella affärer är skriven på ett handgripligt och lättillgängligt sätt och ger mycket bra baskunskaper för hela det komplicerade område som internationell handel är. Faktatexten kryddas med många praktiska exempel från företag som i någon form sysslar med internationella affärer. Varje kapitel avslutas med en "English summary". Till varje kapitel finns övningar av olika slag och på olika nivåer - kortare arbetsuppgifter och diskussionsuppgifter men också större integrerande övningar och projekt. Boken kompletteras med lärarhandledningen med cd som bl.a. innehåller fler övningar, facit till arbetsuppgifterna, provuppgifter och lektionsunderlag i form av en PowerPoint-presentation.Om författarnaFörfattare är Leif Holmvall, bosatt i Kanada, egen företagare, fackboksförfattare och exportutbildare samt Arne Åkesson, egen företagare och gymnasielärare i ekonomiska ämnen i Lund.Dessutom har Per-Anders Lorentzon, Sydsvenska Industri- och Handelskammaren och Bo Svensson, Svensk Handel medverkat.

Gillas av Arne Åkesson. Gå med nu för att se all aktivitet Erfarenhet.

Köp Export och import : att göra internationella affärer : handledarbok med CD av Leif Holmvall, Arne Åkesson på Bokus.com. Export och import - att göra internationella affärer är skriven på ett handgripligt och lättillgängligt sätt och ger mycket bra baskunskaper för hela det komplicerade område som internationell handel är. Faktatexten kryddas med många praktiska exempel från företag som i någon form sysslar med internationella affärer. Export och import - att göra internationella affärer är skriven på ett handgripligt och lättillgängligt sätt och ger mycket bra baskunskaper för hela det komplicerade område som internationell handel är.

RELATERADE BÖKOR