10 tips för tillgänglighet : Hur er organisation blir mer tillgänglig för personer med funktionsnedsättning

10 tips för tillgänglighet : Hur er organisation blir mer tillgänglig för personer med funktionsnedsättning - Åsa Gustafsson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Åsa Gustafsson
DIMENSIONERA
4,51 MB
FILNAMN
10 tips för tillgänglighet : Hur er organisation blir mer tillgänglig för personer med funktionsnedsättning.pdf
ISBN
4424812802494

BESKRIVNING

Att bli aktiv i en organisation börjar ofta med känslan av att det betyder något att just du kom. "10 tips för tillgänglighet" är en guide för dig som är aktiv eller anställd i en organisation eller förening och som är intresserad av att göra verksamheten mer tillgänglig för personer med funktionsnedsättning.Genom att tänka tillgängligt öppnar ni organisationen för fler potentiella medlemmar och ökar kvaliteten på arbetet i hela organisationen. Att tänka tillgängligt kan till exempel innebära att skriva en pricksäker text, att spela in en film med textning, eller att inte dra över på tiden under ett styrelsemöte. Genom att vara tillgänglig kan organisationen utstråla och marknadsföra sig som en organisation för alla, som ger alla en möjlighet till inflytande.Låt personer i olika positioner på organisationen läsa boken. Vänd och vrid på begrepp. Använd punktlistor som checklistor, skriv kommentarer i marginalen och fäst post-it lappar på sidorna. Den här boken mår bra av att bli använd och lite sliten i kanten. För det betyder att ni har börjat arbetet med tillgänglighet som är nödvändigt för några och bra för alla.

Med andra ord: För lokalägare är teleslinga en ganska liten, men mycket klok ... 10 tips för tillgänglighet Metodbok om hur ni kan göra er organisation mer tillgänglig för personer med funktionsnedsättning. Ges ut av SFS.

Det är viktigt att inflytandet ökar i beslutsprocessen för dem som har rätt till och använder det stöd och den service som samhället erbjuder. Hur ska klassrumsmiljön bli tillgänglig för elever med svår synnedsättning i ... Du kan läsa mer om hur vi ser på tillgänglig lärmiljö på våra sidor om tillgänglighet.

RELATERADE BÖKOR