AP-fonderna i pensionssystemet : effektivare förvaltning av pensionsreserven

AP-fonderna i pensionssystemet : effektivare förvaltning av pensionsreserven Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
5,81 MB
FILNAMN
AP-fonderna i pensionssystemet : effektivare förvaltning av pensionsreserven.pdf
ISBN
7913063215329

BESKRIVNING

Buffertkapitalet inrättades i form av tre fonder i samband med ATP-reformen 1959. Skälet för tre (3) fonder var att undvika maktkoncentration för statliga eller enskilda intressen. Fonderna har allt sedan dess haft en relativt självständig ställning. 1974 inrättas en fjärde AP-fond med uppgift att investera i svenska bolag.

förvaltning; Merparten av beslutanderätten i viktiga frågor, som idag ligger direkt på AP-fondernas styrelser, läggs i utredningens förslag således på myndighetens styrelse. AP-FONDERNA I PENSIONSSYSTEMET - EFFEKTIVARE FÖRVALTNING AV PENSIONSRESERVEN Betänkande av Buffertkapitalsutredningen (SOU 2012:53) Dnr Fi 2012/3037 TCO har tagit del av Buffertkapitalsutredningens betänkande, och vill lyfta fram ett antal frågor som vi anser vara värda att diskutera i förslaget. AP-fonderna i pensionssystemet AP-fonderna i pensionssystemet - effektivare förvaltning av pensionsreserven Betänkande av Buffertkapitalsutredningen Stockholm 2012 SOU 2012:53 SOU och Ds kan köpas från Fritzes kundtjänst. För remissutsändningar av SOU och Ds svarar Fritzes Offentliga Publikationer på uppdrag av Regeringskansliets ... SOU 2012:53 AP-fonderna i pensionssystemet - en effektivare förvaltning av pensionsreserven Kommentarer till lagförslaget Chefsjuristerna på Första till Fjärde AP-fonderna har inom ramen för respektive fonds remissarbete studerat utredningens lagförslag utifrån ett rent legalt perspektiv. SOU 2012:53 AP-fonderna i pensionssystemet - en effektivare förvaltning av pensionsreserven Remissinstanser: 1.

Mats Langensjö /Åsa Sterte Magnus Isgren Pris: 179 kr. Häftad, 2012.

RELATERADE BÖKOR