Sundqvist : tre generationer knivhandlare

Sundqvist : tre generationer knivhandlare - Lotta Bonthelius | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lotta Bonthelius
DIMENSIONERA
8,90 MB
FILNAMN
Sundqvist : tre generationer knivhandlare.pdf
ISBN
1964493260882

BESKRIVNING

I Sundqvist -Tre generationer knivhandlare får vi läsa om John, Björn och Daniel Sundqvist i en högst personlig berättelse om en liten enskild firma som så småningom blev ett framgångsrikt familjeföretag och en koncern om sex bolag. Att den lilla firman skulle gå vidare inom familjen i flera generationer var inte planerat från början, utan har vuxit fram, och idag känns det som en självklarhet. Sinikka Sundqvist, hustrun till den nu avlidne John, berättar om de första åren i Sverige och livet med den lilla firman.1963 startade John Sundqvist J.A. Sundqvist knivar & saxar Engros. John emigrerade från Finland till Sverige och efter en krokig väg via andra yrken kom han över en agentur på finska jaktknivar. Därmed gick startskottet till en framgångsrik rörelse inom knivbranschen. Det stora genombrottet kom när John hittade Global-knivar på en mässa i Frankfurt. Björn Sundqvist bildade 1997 J.A. Sundqvist AB och köpte de viktigaste agenturerna av sin far. Knivsortimentet utökades, sortimentet breddades och företaget växte kraftigt. Björn och hans son Daniel, som nu är VD i J.A. Sundqvist AB, berättar om utvecklingen och funderar även över framtiden. Den lilla enskilda enmansfirman har med åren utvecklats till en imponerande koncern som både Björn, Daniel och andra familjemedlemmar är djupt engagerade i. Den från början litet slingriga vägen ledde fram till att John Sundqvist blev knivhandlare och att Björn och Daniel fortsatte på samma bana. Med tiden rätades vägen ut och blev en spikrak motorväg rakt in i de svenska folkhemmen och de professionella köken. Det är en intressant och mycket personlig historia om familjen och om ett företag som idag har en viktig roll inom svensk gastronom

Det som framför allt utmärker de högteknologiska vinglasen är deras lätt optiska glas. Historia Företagets nuvarande ägare, Stefan Stridh och Niklas Sundqvist, har utvecklat glasmästeriet till vad det är idag. Ett glasmästeri som med stort engagemang och kunskap alltid gör sitt bästa för att du som kund ska bli så nöjd som möjligt. Regissören Lisa Aschan gick en standup-kurs inför språnget från indiefilm till dramakomedi.

Denna unika tillverkningsmetod har levt vidare i generationer och ligger idag till grund för tillverkningen av Tamahaganes knivar. San .

RELATERADE BÖKOR