Tempo! : praktisk strategi, organisation och ledarskap i en kaotisk tid

Tempo! : praktisk strategi, organisation och ledarskap i en kaotisk tid - Henrik Mårtensson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Henrik Mårtensson
DIMENSIONERA
11,95 MB
FILNAMN
Tempo! : praktisk strategi, organisation och ledarskap i en kaotisk tid.pdf
ISBN
3504270757436

BESKRIVNING

Tempo! visar steg för steg hur man tar sig från strategisk vision till genomförbar projektplan.Tempo! är handboken för dig som vill vara en effektiv chef, och leda en produktiv organisation där människor trivs och mår bra.Tempo! tar dig hela vägen, så att du kan skapa rätt förutsättningar för att bygga upp effektiva organisationer och skapa och genomföra effektiva strategier.Mer än hundra illustrationer, praktiska exempel hämtade ur verkligheten och steg-för-steg-beskrivningar som tar dig hela vägen från vision till fungerande organisation och genomförbara projektplaner, gör Tempo! mycket lättläst.

linjerna för en strategi, kommunicerat dem och inspirerat medarbetare ... Tempo! : praktisk strategi, organisation och ledarskap i en kaotisk tid; Sånt som inte kan berättas : nyheter som från en annan värld; När tiden rinner iväg; Gyldene Ord Ur Mensklighetens Allmänna Religion; Heliga Birgittas Uppenbarelser [And Other Works] Utg. Af G.E.

Vi bjuder på 7 avgörande tips som gör dig till en kommunikativ ledare. Läs dem här! Ledarskap är den kraft som driver fram en organisation.

RELATERADE BÖKOR