Stöd för validering eller kompetensåtgärder i samband med korttidsarbete. SOU 2019:10 : Slutbetänkande från Utredningen om ett mer konkurrenskraftigt system för stöd vid korttidsarbete (Fi 2018:01)

Stöd för validering eller kompetensåtgärder i samband med korttidsarbete. SOU 2019:10 : Slutbetänkande från Utredningen om ett mer konkurrenskraftigt system för stöd vid korttidsarbete (Fi 2018:01) Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
8,31 MB
FILNAMN
Stöd för validering eller kompetensåtgärder i samband med korttidsarbete. SOU 2019:10 : Slutbetänkande från Utredningen om ett mer konkurrenskraftigt system för stöd vid korttidsarbete (Fi 2018:01).pdf
ISBN
2249267810177

BESKRIVNING

Utredningens förslagArbetsgivare som har rätt att erhålla stöd för korttidsarbete ska också kunna få stöd för kompetensåtgärder som genomförs under den frigjorda tiden. Det statliga stödet ska uppgå till 60 procent av kostnaden för kompetensåtgärder som genomförs under upp till halva den frigjorda tiden.Stöd för kompetensåtgärder ska kunna utgå under hela eller delar av tiden då korttidsarbete pågår på en arbetsplats.Stöd lämnas för validering och åtgärder som syftar till att höja kompetensen hos arbetstagare. Ett nytt krav för att erhålla stöd för korttidsarbete införs som medför att parterna måste diskutera kompetensåtgärder i samband med att korttidsarbete införs på en arbetsplats.Särskild utredare: Anders Ferbe

Finns i lager. Köp Stöd för validering eller kompetensåtgärder i samband med korttidsarbete.

SOU 2019:10 Stöd för validering eller kompetensåtgärder i samband med korttidsarbete. Fi 2017:11 Reseavdragskommittén Stöd för validering eller kompetensåtgärder i samband med korttidsarbete.

RELATERADE BÖKOR