De nio dimensionernas alkemi : en tolkning av den vertikala axeln, sädescirklar och Mayakalendern

De nio dimensionernas alkemi : en tolkning av den vertikala axeln, sädescirklar och Mayakalendern - Gerry Clow, Barbara Hand Clow | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Gerry Clow, Barbara Hand Clow
DIMENSIONERA
9,38 MB
FILNAMN
De nio dimensionernas alkemi : en tolkning av den vertikala axeln, sädescirklar och Mayakalendern.pdf
ISBN
2977614800873

BESKRIVNING

Ny reviderad upplaga.Här kommer nu den länge efterlängtade uppföljaren till ”Visioner från Plejaderna” (utgiven på svenska 1997). I denna bok kan vi upptäcka hur mångdimensionella vi alla är. De nio dimensionerna beskrivs ingående av Plejadinvånarna, en häpnadsväckande tolkning av sädescirkelfenomenet ges, och vi får slutligen en förklaring till den sanna betydelsen av datumet 21 december 2012 – slutet på Mayakalendern, samt vad vi behöver veta för att förbereda oss, såväl fysiskt som andligt.

... en handbok för styrelsen bok - Martina Slorach .pdf.

Maila oss på [email protected] om du vill att vi ska bevaka den åt dig, Det goda livet är inget man väljer, utan något man upptäcker, menar Tomas Sjödin. I boken Eftervärme funderar han kring vad som gör en människa betydelsefull i sin omgivning, vad som gör att värmen dröjer sig kvar när hon en gång är borta.

RELATERADE BÖKOR