Så som människor tänker

Så som människor tänker - Mikael Sandlin, James Allen | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mikael Sandlin, James Allen
DIMENSIONERA
3,54 MB
FILNAMN
Så som människor tänker.pdf
ISBN
8291362652165

BESKRIVNING

Efter över 100 år finns äntligen en av de mest hyllade böckerna inom genren Personlig utveckling, klassikern "As a Man Thinketh", översatt till svenska. Dessutom med nyskrivna nutidskapitel och massor av inspirationstexter. Upptäck hur lika våra tankar är nu som för 100 år sedan.Så här säger fyra svenska ledarskapsprofiler om "Så som människor tänker":"Det finns bra och dåliga böcker. Och så finns det böcker som berör och påverkar. Böcker som slår an en sträng i kroppen så att resonans uppstår. Du håller just nu en sådan bok i handen. En bok sprängfylld av levnadsvisdom som tål att läsas om och om igen. Det blir ofta så med ting av god kvalité - de tål att njutas av många gånger. Jag återkommer själv till klassiker med några års mellanrum och upplever nya saker vid varje läsning. Det är kvalité. Om du bara ska läsa en bok i år - läs denna! Trevlig läsning"- Rune Rennemark, ledningsgruppscoach och retorikerDen här boken sammanfattar en mängd samlade klokskaper som filosoferna grunnat över i alla tider. Epictetus sade: "Det är inte hur vi har det utan hur vi tar det". Shakespeare sade: "There is nothing either good or bad but thinking makes it so". Det verkar som de stora tänkarna har tänkt till. Vi vanliga tänker inte på hur och vad vi tänker.- Nisse Simonson, författare och föreläsareEn bok lika aktuell nu som för 100 år sedan. En påminnelse om hur våra tankar påverkar det yttre. Mitt favoritcitat från boken är "Du kan inte resa invändigt och stå still utvändigt". Det här är en bok jag kommer att återkomma till många gånger.- Nanne Bergstrand, legendarisk fotbollstränareMycket läsvärt om ursprung till moderna tankar.- Magnus Kull, ledarskapskonsultBoken är i grund och botten en översättning av James Allens mästerverk "As a Man Thinketh" från 1902. Bakom varje av de sju originalkapitlen har Mikael Sandlin, som översatt och bearbetat boken, skrivit ett Nutidskapitel som visar var vi människor lärt oss om Allens ämnen under de 100 år som gått sedan originalet skrevs. Dessutom är boken fylld med valda utdrag från Allens övriga 19 böcker samt att varje Nutidskapitel innehåller minst en inspirationstext. Totalt finns det 14 sådana i boken.De sju originalkapitlen är:Tankar och karaktärEffekten av tankar på omständigheterTankens effekt på kroppen och hälsanTankar och syftenTankens påverkan på prestationerVisioner och idealStillhetDessutom finns ett extra Nutidskapitel döpt till "Sista tankar om hur människor tänker".Bland de 14 inspirationstexterna finns t.ex. Kristian Gidlunds text "Till mitt barn i drömmarna", Max Ehrmanns "Desiderate" samt två historier från Magnus Kulls och Klas Hallbergs "Varför växer gräset?". Boken innehåller också en sammanställning samt en beskrivning av samtliga övriga böcker skrivna av James Allen och en kort text som visar vad eftervärlden vet om denne mystiske författare.

Tänk dig en paj Så som människor tänker dina tankar idag skapar din morgondag. av James Allen Mikael Sandlin (Bok) 2015, Svenska, För vuxna Ämne: Personlig träning, Personlig utveckling, Psykologi, Tillämpad psykologi, Upphov: James Allen ; översatt, bearbetad och med nutidskapitel av Mikael Sandlin ; [illustrationer: Sandra Piitulainen] Så som människor tänker: Amazon.es: Mikael Sandlin, James Allen: Libros en idiomas extranjeros Jag tänker hälsa på honom imorgon.

Stöter du på någon som verkligen ser härjad ut, så säg istället; "Hur är det med dig?" Då framstår du som bekymrad utan att vara närgången eller oförskämd. 2.

RELATERADE BÖKOR