72 meditationer : för dig som inte har tid att meditera

72 meditationer : för dig som inte har tid att meditera - Saleh Vallander | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Saleh Vallander
DIMENSIONERA
6,77 MB
FILNAMN
72 meditationer : för dig som inte har tid att meditera.pdf
ISBN
5694907959454

BESKRIVNING

Att meditera är lättare och roligare än du kanske tror.  Och det behöver inte heller ta särskilt mycket av din tid, utan kan lätt passas in i din vardag.Meditation ger en bredare aktivering av hjärnan och ett mer harmoniskt kroppstillstånd. Det är visat i flera studier och är något du själv kommer att märka när du mediterar.Eftersom vi alla är unika, och för att meditation måstekännas rätt för just dig, får du här 72 olika tekniker som alla är praktiska och enkla att utföra. Vissa är moderna, medan andra bygger på tusenåriga metoder.Sagt om boken:Den perfekta guiden för alla som har minsta intresse för sin egen mentala och själsliga hälsa. I vårt stressade moderna samhälle börjar allt fler inse vikten av att med jämna mellanrum bara stanna upp och ta ett par djupa andetag.Och ungefär så enkelt och okonstlat förhåller sig Salehtill meditation – ett par djupa andetag.En vacker dag tror jag faktiskt att vi har det som obligatoriskt ämne i skolan. Och då hoppas jag innerligt att det är denna bok eleverna får i sin hand.Raymond Ahlgren, författare och coachJag är beredd att möta mig själv i enkla meditationer. Det triggar min fantasi. Vad kommer jag att hitta där? Kanske ingenting alls och det är det som kommer att vara min skatt.Jill Taube, psykiatriker och författareEn bok för dig som är nyfiken på meditation och önskar en snabb introduktion. Rekommenderas varmt både för eget välmående och i patientarbete med medveten närvaro.Katarina Angermund, leg psykoterapeutJag kan helhjärtat rekommendera boken … en lättläst bok med ett mycket rikt innehåll.Gudrun Khemiri, fysioterapeut, psykoterapeut och taiji qigong-instruktörSaleh Vallanderär född i Jerusalem av en svensk mamma och palestinsk pappa. Större delen av hans uppväxt bodde familjen i Mellanöstern, men efter gymnasiet återvände Saleh till Sverige för att utbilda sig till läkare.   De många omställningarna i hans omgivning gavSaleh ett brett kulturellt perspektiv men gjorde också att han tidigt började kontemplera över vem han egentligen var bortom sina kulturella identiteter.När Saleh gick sitt tredje år på läkarprogrammet hamnade han i en livskris som ledde till ett studie-uppehåll där han gav sig ut på en inre och yttre resa. Han lärde sig meditera, träffade visa läromästare, läste allt han kom över om psykologi och meditation, gicki terapigrupper, gick kurser i KBT och meditationslära.»Det mest värdefulla jag har fått med mig från min resa är själva teknikerna för hur man mediterar. De är nyckeln och de finns samlade i den här boken.«.

Den perfekta guiden in i meditationens värld får du via boken 72 meditationer - för dig som inte har tid att meditera (Blue Publishing) av Saleh Vallander. 72 meditationer : för dig som inte har tid att meditera . Komihåglistan är tom.

Och det behöver inte heller ta särskilt mycket av din ... Att meditera är lättare och roligare än du kanske tror och fördelarna med meditation är flera. Det behöver inte heller ta tid att varken komma igång eller utföra.

RELATERADE BÖKOR