Hjärtats uppmärksamhet : centrerande bön och inre uppvaknande

Hjärtats uppmärksamhet : centrerande bön och inre uppvaknande - Cynthia Bourgeault | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Cynthia Bourgeault
DIMENSIONERA
11,76 MB
FILNAMN
Hjärtats uppmärksamhet : centrerande bön och inre uppvaknande.pdf
ISBN
8772422170169

BESKRIVNING

Centrerande bön och inre uppvaknande är en komplett handbok för alla som vill lära sig att praktisera Centrerande bön. Cynthia Bourgeault går dock längre än att bara erbjuda en introduktion. Hon undersöker hur praktiken fö rhåller sig till klassisk kristen kontemplation, tittar på metodens distinkta nyanser och utforskar dess omvälvande potential att transformera det kristna livet. Boken uppmuntrar till dialog mellan de som är entusiastiska kring Centrerande bön och de klassiska institutionerna där kristendomen får sin näring – kyrkor och teologiska skolor – som ännu inte har accepterat att anta ett ägarskap för praktiken och dess potential. ”[Bourgealts] fokus i denna bok är den insats hon uppfattar att Centrerande bön kan göra för förnyandet och anpassningen av det kristna kontemplativa arvet till de förhållanden som råder i vår tid … Mitt särskilda och innerliga tack till Cynthia för hennes monumentala bidrag till att förbättra förståelsen av Centrerande böns praktik.” --- från Thomas Keatings förord ”Hjärtats språk – Centrerande bön och inre uppvaknande, är en storartad bok, en underbart tillgänglig introduktion till Centrerande bön och den roll den kan spela i din egen ”frälsning till evigheten”. Rekommenderas starkt till alla som är på en andlig väg av något slag.” --- Ken Wilber, författare, The Eye of Spirit “Cynthia Bourgeaults bok måste läsas, inte bara av dem som praktiserar Centering prayer utan för alla som är intresserade av att leva ett sant kontemplativt liv. Hon talar till sinnet, men ännu viktigare till hjärtat. Hennes enkla och tydliga beskrivningar av den kontemplativa processen är så uppenbart förankrat i hennes egen erfarenhet och det återuppväckte min egen längtan att leva ett i grunden Guds-centrerat liv och förnyade mitt löfte att praktisera. Denna bok är förutbestämd att bli en klassiker.” --- Anne Simpkinson, medförfattare, Soul Work: A Field Guide for Spiritual Seekers Cynthia Bourgeault har studerat och undervisat vid ett antal benediktinkloster i USA och Kanada. Som präst i Episkopalkyrkan i USA är hon en välkänd retreat-ledare och talare på olika konferenser, hon undervisar i bön och skriver om det andliga livet. Hon har skrivit ett fl ertal böcker, däribland The Wisdom Jesus.

Uppvaknandet : En sann ... I den här boken, som är en spännande berättelse om en sökares öde och samtidigt en personlig resa i det inre, analyserar hon vad som hände henne. Centrerande bön och inre uppvaknande är en komplett handbok för alla som vill lära sig… Hjärtats uppmärksamhet: centrerande bön och inre uppvaknande (Häftad, 2017) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu! Hjärtats uppmärksamhet : centrerande bön och inre uppvaknande av Cynthia Bourgeault häftad, 2017, Svenska, ISBN 9789163930928.

Kärnan i Sahaja Yoga-metoden är det inre andliga uppvaknandet som Shri Mataji kallar för självupplysning (Self Realization). Detta inre uppvaknande har dock många namn upplysning, pånyttfödelse, befrielse, satori, moksha, och det är precis det uppvaknande som är alla religioners och andliga traditioners ultimata mål. SYMPTOM FÖR ANDLIGT UPPVAKNANDE: 1.

RELATERADE BÖKOR