Gudsfruktan

Gudsfruktan - John Bevere | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
John Bevere
DIMENSIONERA
6,64 MB
FILNAMN
Gudsfruktan.pdf
ISBN
4956808236205

BESKRIVNING

GudsfruktanNyckeln till att lära känna Gud"Det är någonting som saknas mer än någonsin i våra församlingar, våra böner, och våra personliga liv. Det är det som ger oss förtrolighet och närhet i vår relation med Gud. Det är det som gör vårt liv verkligt och rent. Det är det som gör att vi kan leva som sanna Guds barn, ledda av den helige Ande. Det är sann gudsfruktan." John BevereMed oerhörd skärpa tydliggör John Bevere vårt behov av att frukta Gud. Med sin kärleksfulla men konfronterande stil, utmanar han oss att visa Gud vördnad och respekt på alla områden av våra liv. Han visar hur Herrens fruktan är nyckeln till att lära känna Gud så som han längtar efter att bli känd, och att alla andra sätt att nalkas honom oundvikligen leder till dom.John Bevere har skrivit flera böcker som är översatta till mer än sextio språk. På svenska finns titlar som "Över förväntan", "Avslöja fiendens fälla", Lär känna den helige Ande", "Under Guds beskydd", "Evigheten.nu" och "Obeveklig tro". John är en populär talare på konferenser och i församlingar och hans TV-program "The Messenger" sänds varje vecka över hela världen. Johns hustru Lisa är också en uppskattad talare och har skrivit flera böcker. De bor med sin familj i Colorado, USA.

Man kan till exempel vara rädd att svika de man älskar. Gudsfruktan är en sund form av fruktan; den kännetecknas av djup vördnad för Skaparen och en sund fruktan för att misshaga honom och kommer av att man värdesätter hans kärlek och godhet samtidigt som man erkänner honom som den högste Domaren och den Allsmäktige, som har makt att straffa eller döda dem som inte lyder honom. (Se SKRÄCK.) Taqwa (Gudsfruktan) Bismillahi ar-rahmani ar-rahim.

Det är det som ger oss förtrolighet och närhet i vår relation med Gud. Gudsfruktan - Synonymer och betydelser till Gudsfruktan. Vad betyder Gudsfruktan samt exempel på hur Gudsfruktan används. Gudsfruktan är vishetens begynnelse.

RELATERADE BÖKOR