Spå i runor : Nordens tarot

Spå i runor : Nordens tarot - Shreyananda Natha | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Shreyananda Natha
DIMENSIONERA
12,3 MB
FILNAMN
Spå i runor : Nordens tarot.pdf
ISBN
7406721938703

BESKRIVNING

SPÅ I RUNOR : Nordens tarot av Shreyananda Natha”Fem gyllene stjärnor på himlen för denna bok. Jag har aldrig förstått mediumskap bättre efter att ha läst denna enormt fina bok om att spå i runor och runhjulet”- Tove, Häxa."En blivande klassiker inom runmagin och spådomskonsten. Vackert illustrerad!"- EvaFörfattaren Shreyananda Natha är yogamästare och har skrivit över 20 böcker om yoga, bl.a den mest omfattande boken om yoga på svenska - DEN STORA YOGA BOKEN. Han är också ett flitigt anlitat medium som ofta siar i runor. Med boken - SPÅ I RUNOR, förmedlar han en tidlös tradition att förstå och tyda sin egen paranormala förmåga genom att spå i runor. Boken är vackert illustrerad och pedagogiskt uppbyggd. Ett måste för alla intresserade av runor, new age, mediumskap och det ockulta.

Det förflutna visar en influens som har varit viktig och som har bidragit till nuvarande situation. Våra experter hjälper dig eftersöka "Runor : runleken - Nordens tarot (tarotlek)" - utan extra kostnad. Glansholms Antikvariat har många tusentals böcker på lager - och över 10 miljoner böcker hos våra underleverantörer.

Runor kan sägas vara den nordiska mytologins motsvarighet till tarot. Arketyperna i runorna associeras med de nordiska gudarna.

RELATERADE BÖKOR