Älskad och utmanad : en andaktsbok för ungdomar och vuxna

Älskad och utmanad : en andaktsbok för ungdomar och vuxna - Linda Alexandersson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Linda Alexandersson
DIMENSIONERA
4,95 MB
FILNAMN
Älskad och utmanad : en andaktsbok för ungdomar och vuxna.pdf
ISBN
5580361412036

BESKRIVNING

Älskad och utmanad innehåller 22 betraktelser, där vi får möta en mängd olika människor både från författarens eget liv och från Bibeln. De berättar om hur Gud kommer människan till mötes både i de stora sammanhangen och i de små, vardagliga. Som killen med gipsad arm, som möter Jesus på tåget. Som Sackaios och Bartolomaios den ene rik och den andra fattig som båda får öppnade ögon. Och som kyrkbandets trummis, som får lära sig den svåra takten av en ängel på tävlingscykel Varje text avslutas med en bön och ett antal frågor som man kan diskutera i grupp eller fundera över på egen hand. Linda Alexandersson är pastor och har arbetat för kyrkan i många olika länder, vilket också avspeglas i berättelserna. Resorna till bland annat England, USA, Australien och Filippinerna har på många sätt format hennes tro en tro på att Gud vill möta och utmana oss och samtidigt älskar oss helt igenom.

Artikelnr: a6e62fcb5c4d Kategori: Andakt. Varumärke; Varumärke.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp Älskad och utmanad : en andaktsbok för ungdomar och vuxna av Linda Alexandersson på Bokus.com. Idag ordnade jag så att boken "Älskad och utmanad : en andaktsbok för ungdomar och vuxna" kommer att hamna på kyrkans bokbord.Jag tror att det kan vara en nyttig andaktsbok för vår kyrkas ungdom, och även för ungdom som kommer i kontakt med oss i olika aktiviteter. Älskad och utmanad innehåller 22 betraktelser, där vi får möta en mängd olika människor - både från författarens eget liv och från Bibeln.

RELATERADE BÖKOR